VADA: Virtual Assistant Deanne Asmus.

 

De interactie met positieve, gedreven mensen, de natuur, fotograferen, mijn hond, mijn gezin, haken, bloggen, kennis tot me nemen, nieuwe mensen ontmoeten, reizen, daar houd ik van. Dat alles doe ik met humor en enthousiasme op een directe, transparante wijze.

Ik ben geboren in een ondernemersgezin in een bijzondere sector: de kermiswereld! Daar heb ik mijn creatief oplossend vermogen leren ontwikkelen. Geen week of situatie is hetzelfde en juist die afwisseling zoek ik nog steeds in mijn werk en privé. Mijn carrière is zeer divers te noemen en heeft mij geleid naar de sectoren zorg, horeca, onderwijs, sociaal domein en commerciële organisaties.

 

Vanzelfsprekend beschik ik als virtual assistant over alle hedendaagse secretariële vaardigheden. Mijn kracht ligt in het signaleren van verbeterpunten en het optimaliseren van werkprocessen, maar ook voor het opstellen van beleidsdocumenten ben je bij mij als virtual assistant aan het juiste adres.  Voor het notuleren van een vergadering draai ik mijn hand niet om.

 

Wil je weten wie ik ben als persoon en hoe ik in het leven sta? Dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te komen nemen op mijn blogwebsite dblogt.nl 

 

Onder aan mijn pagina's vind je mijn bedrijfslogo. In mijn bedrijfslogo zie je twee handen die tezamen een hart vormen en dát is wat ik met mijn bedrijf wil bereiken: met hart en ziel een helpende hand bieden aan ondernemers en managers.

 

Het blauw en groen zijn voor mij de kleuren van de natuur; een plaats waar ik graag verblijf.