Werk en privé

Werk en privé

 

Die twee woorden horen voor mij bij elkaar; ze lopen ook door elkaar. Ik heb vriendschappelijke banden met oud-collega's, maar kan ook zakelijk contact hebben met vrienden of kennissen.

 

Gisteren las ik op LinkedIn een bericht waarin iemand iets heel persoonlijks deelde en zich afvroeg of dit bericht wel op LinkedIn thuishoorde. Ik vind van wel, want je bent niet slechts ondernemer of een werknemer met bepaalde vaardigheden. Je bent ook een mens met gedachten, overtuigingen, eigenaardigheden. Dat alles, samen met je opleiding en ervaring, bepaalt wie je bent.

 

Dat is dan ook de reden dat ik bij een sollicitatie tegenwoordig verwijs naar mijn website waarop ik blog over de dagelijkse dingen des levens, dblogt.nl. Daar kunnen ze lezen wie ik ben, hoe ik omga met bepaalde situaties en waar ik voor sta. Mocht er dan nog steeds interesse zijn, dan kunnen we altijd uitvinden in een persoonlijk gesprek met een kop koffie of zij en ik écht matchen.

 

Mij is in de loop der tijd duidelijk geworden dat de zachte arbeidsvoorwaarden voor mij ook belangrijk zijn, salaris komt niet op de eerste plaats. Een fijne werkplek, inhoud die past bij mijn ervaringsniveau, gelijkgestemde normen en waarden; dat zijn voor mij belangrijke factoren om een samenwerking succesvol te laten zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.