Kennis vergaren: Copywriter!

Vandaag kwam mijn studieboek binnen! Want ja, ik ga mijn kennis verbreden op het gebied van schrijven. Ik blog wat af op mijn blog website dblogt.nl en daar schrijf ik heel intuïtief wat me zoal bezighoudt. Ik vind het spelen met woorden, het beschrijven van emoties, zo verschrikkelijk leuk! Ik word er echt gelukkig van als ik weer een blog publiceer.

En waarom zou ik dat geluksgevoel niet inzetten om ook mijn dagelijks brood mee te verdienen? Zou toch heerlijk zijn? Nou ben ik wel van mening dat, wanneer je een dienst aanbiedt, je over kennis moet beschikken. Ik wil uit kunnen leggen waarom ik bepaalde keuzes gemaakt heb. Dus vandaar een opleiding om echt professioneel te kunnen schrijven.

Nu wil het toeval dat ik, daags na de aanmelding voor de opleiding, gevraagd ben om voor een vereniging als vrijwilliger mee te denken over communicatie. Dat komt mooi uit, kan ik meteen het geleerde in praktijk brengen.

Mooie bijkomstigheid van de werkzaamheden als copywriter is dat je het locatie onafhankelijk kan doen. Ik kan de werkplek kiezen die ik op een moment het meest fijn vind. Aan zee op het terras van een strandtent met het geluid van de golven op de achtergrond? Of op een bankje in het bos? In Nederland of elders waar dan ook ter wereld? Wie wil dat nou niet? 

Even terug naar mijn opleiding: online copywriter. Klinkt toch ook fantastisch? Duurt 7 maanden en is best breed: gaat van tekst opbouw, SEO, doelgroepen, inzetten social media, tot neuromarketing. Hartstikke interessant. Ik hou jullie op de hoogte!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.